RADO Forum - Portal

Intalniri pe net, chat, anunturi, discutii pe diverse teme, scoala de soferi, instructaj auto, chestionare, legislatie rutiera, examene, matrimoniale, diverse, muzica si multe altele.

SUPER OFERTA! Scoala de soferi cat. B!

680 Lei - Plata in 3 rate;

630Lei - Plata integral.
Pentru plata in rate avans minim 260 Lei.

Telefoane de contact: 0764.494.359 sau 0721.636.338
Instructor Auto - Doru
Va astept!

VOTEAZA SITE
Promovare Gratuita - Top123ForumuriDIRECTOR WEB PROADVERTISE Promovare profesionista online Autogrido - Scoala de soferi - Auto-Moto
Cautare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Construim gard monumental
21/3/2012, 11:40 Scris de GrigorescuIrinel

» Construim ferme (resedinta + anexe)
20/3/2012, 22:00 Scris de GrigorescuIrinel

» Construim camping-uri
20/3/2012, 21:58 Scris de GrigorescuIrinel

» Renovam/amenajam: sedii de banci, de firme, spatii com....
20/3/2012, 21:58 Scris de GrigorescuIrinel

» Ploiesti - apartament de inchiriat
25/10/2011, 09:28 Scris de GrigorescuIrinel

» Hidroizolatii & Termosistem
25/10/2011, 09:26 Scris de GrigorescuIrinel

» Gaze naturale - Prahova si jud. limitrofe
6/10/2011, 14:36 Scris de GrigorescuIrinel

» Construim in Europa
6/10/2011, 14:31 Scris de GrigorescuIrinel

» Construim vile
4/9/2011, 06:59 Scris de GrigorescuIrinel

Galerie

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Flux RSS
Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 COJ - Call Of Juarez la data de 20/4/2009, 22:34

By: Ubisoft, Techland
Genre: Historic First-Person Shooter
Release Date: Dec 5, 2006 (more)
Players: 1 Player (tech info)

Sincer sa fiu, nu am stiut ce e Juarez pina cind nu am cautat pe Google. Mai auzisem denumirea asta, insa nu mai stiam ce reprezinta. Am aflat ca Juarez este o regiune in Mexic. I se mai spunea de mult si Paso del Norte sau Trecatoarea din Nord, asta pentru ca avem de-a face cu o regiune muntoasa strabatuta de rau tumultuos, denumit sugestiv Rio Grande. De el ati auzit cu siguranta. Nu are sens sa va povestesc cu lux de amanunte toata istoria acestei regiuni, insa jocul va va plasa intr-o perioada la fel de tumultoasa si de dura precum raul insusi.

Versiunea alpha jucata de noi contine doua nivele din modul single-player al jocului, versiunea finala urmand sa aiba si multiplayer. Call of Juarez este un joc plin de surprize. Cind spui Vest Salbatic te gindesti imediat la filmele lui John Wayne sau mai incoace la Unforgiven, Wyatt Earp sau Toombstone. Nu sunt la curent cu ultimele aparitii ale genului western, insa pot fi sigur ca exista si exemple mai recente. Cele doua nivele apartin, pe rind, celor doua personaje care va vor delecta de-a lungul jocului, Billy, un tinerel pus pe sotii si Ray McCall, un preot ce o ia razna si incepe sa omoare tot ce prinde cu pistolul intr-o mina si Biblia in cealalta. Ray il urmareste pe Billy, astfel incit destinele celor doi sunt legate inca de la inceput. De ce, asta nu stiu sa va spun. Ramine sa jucam versiunea finala. Am dedus toate aceste lucruri din diverse dialoguri, precum si din monologul personajelor de la inceputul fiecarui nivel.

Si acum nu imi ramane decat sa astept sa apara Call Of Juarez 2 (Vara 2009)

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Call of Duty
» Schimb de jocuri ps3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum